joi, 5 martie 2009

In haine noi

Cred ca sunt un tip constant. Daca incep ceva intr-un anumit fel nu imi place sa schimb nimic decat pentru motive serioase. Am inceput blog-ul pe blogspot si acum dupa ce am crescut (evident glumesc) mi-am facut casuta noua (ca n-am gasit casuta zece) pe script de wordpress. Numai pandutzu si grapefruit`ul stiu cat au incercat sa ma convinga sa ma mut pe wordpress ca e mai usor de folosit, are mai multe teme, se pot da comentarii mult mai usor and so on. Le-am spus ca nu si nu pentru ca am inceput cu blogspot si nu avea rost sa ma mut.

Totusi astazi s-a intamplat ceva si nu am mai putut continua cu blogspot. Mi-am luat domeniul care mi se potrivea :"> si a trebuit sa instalez wordpress-ul pentru ca era mult mai usor si pentru ca aveam de ales intre mai multe teme, si daca tot trebuia sa ma mut, sa parasesc locusorul meu de pe blogspot... am schimbat si asta.

De astazi va astept cu cafea, suc natural de fructe si prajiturele in noua mea casuta.


In ce lume traim

Dupa ce toti l-au criticat si au ras de Dan Diaconescu observ ca ii urmeaza exemplul toate televiziunile. Au observat ca sexul, prostia si manelele fac audienta asa ca la orice emisiune de divertisment trebuie sa fie una dintre "personalitatile" zilei: Nikita, Naomi, Stelian Ogica si Crina, Magda Ciumac si Tolea, Sexy Braileanca si ii stiti voi pe toti care mai sunt in aceeasi oala.

Daca intrebi pe oricine ce parere au despre personajele amintite iti vor raspunde fara nici o ezitare ca sunt niste idioti care nu au ce face acasa si s-au dus la Diaconescu sa ii faca audienta. Ce nu inteleg eu e cum poate Stelian Ogica sa faca audienta. De ce intereseaza pe cineva faptul ca s-a certat el cu Crina? Cum poate sa ma intereseze pe mine daca o sa se impace sau nu cu maimuta aia? De ce trebuie sa ma sperie fata lui Naomi cand deschid televizorul? Acum colac peste pupaza mai e si victima si mai trebuie sa il/o vad plangand, de parca nu era destul de urat/a.

Am mai scris despre faptul ca sunt trimis spre discovery si national geographic de emisiunile astea manelare pe care le-au preluat toate televiziunile. Dar daca tot sunt asa multi cei care nu gusta "stirile crimei" (protv ora 17:00) sau cei care nu vor sa ii vada pe terminatii aia la tv, de ce nu face nici o televiziune o pauza in grila de programe in care sa nu mai fim bombardati cu prostie si sa avem la ce sa ne uitam si noi la cutiuta cu imagini.

Gata cu asta ca oricum nu o sa se schimbe nimic in romanica. Toti dau emisiuni pentru MASA. pentru tanti de la frizerie care citeste urmarind cu degetul randul (nu imi venea sa cred cand am vazut-o, saraca) si pentru mamaia de la Namoloasa.

Cred ca Bianca e cea mai iubita femeie din Romania. Nu stiu care Bianca dar ieri am vazut cel putzin 7-8 masini cu numarul XX - yy - BYA. Ma intreb daca o fi fost gratuit sa faci numerele cu BYA si eu nu am stiut. BYA - DYA si DIA sa traiasca! Faza e ca nu conduceau femei, si asta ma impinge sa cred ca oamenii aia chiar isi iubesc nevestele, prietenele. Sau poate ca le place cum suna? Lipsa maxima de inspiratie mi se pare sa pui la o masina numarul BMW. Asta poate arata ce iti doresti dar de multe ori arata chiar ceea ce ai. Am vazut foarte multi BMW-uri cu numarul BMW. Si-a pus numarul la masina ca sa nu uite cum se cheama? I s-a parut interesant sa scrie acolo BMW mare sau e pentru pitzipoancele care oricum nu recunosc un BMW de un Logan?

Cocalareala ne-a mancat. Eu la prima oportunitate va parasesc. O sa va scriu din Anglia, voi stati si salvati tara. :-)

Bancul zilei

O doamna cheama tamplarul sa repare vechitura de sifonier care scartaie de cate ori trece autobuzul pe strada. Vine tamplarul examineaza sifonierul pe dinafara dar nu isi da seama de unde vine zgomotul. In final ii vine o alta idee:
- Bun, am sa intru in sifonier si cand trece autobuzul o sa-mi dau seama daca e vorba de ceva dinauntru. Zis si facut. Dar, dupa cateva minute, sotul doamnei vine in graba acasa sa se schimbe pentru ca avea o intalnire importanta. Deschide sifonierul si da cu ochii de tamplar. La care acesta:
- Daca-ti spun ca astept autobuzul, ma crezi...?

Switchfoot - You



Astazi ii multumim lui Pandutzu pentru melodia zilei.
Ca si filmul, melodia este superba. Enjoy.

miercuri, 4 martie 2009

Ai luat permisul de conducere?

Cred ca l-am intrebat si eu si multi cunoscuti de-ai lui Tomitza de 1.000 de ori daca a luat sau nu examenul de soferi. Dupa ce a picat pe rand, ori sala, ori traseul, ieri s-a petrecut in sfarsit minunea. Era ultima sansa sa ia permisul fara a fi nevoie sa repete scoala de soferi. Si in sfarsit a intrat in randul soferilor!

Cu toata bucuria asta va sfatuiesc sa va luati nevestele si copiii in casa si sa evitati iesirile inutile pana la o notificare ulterioara.

Felicitari Tomitza si la cat mai multi km fara incidente!

Vanessa Carlton - A Thousand Miles



O melodie superba propusa de Edelweiss. Merci ca mi-ai adus aminte de melodia asta. E superbaaaaaaaa!!!

Bancul zilei :-))))

Un tip statea la bar si beea un gin tonic, in restaurant intra o blonda superba. Tipul vrea sa o cucereasca si ii trimite o sticla de sampanie si invitatia de a o bea impreuna. Tipa ii scrie un bilet:
"Onorate Domn, daca as bea cu dvs. aceasta sticla, ar trebui ca in garajul dvs. sa existe cel putin un Mercedes, pe contul dvs. cel putin un milion, in pantalonii dvs. ar trebui sa fie 17 cm, iar o vila in Insulele Canare ar fi deasemenea de dorit." Barbatul citeste si ii trimite inapoi un nou biletel:
"Draga Doamna, in garajul meu se afla un Ferrari, un Porsche si un Mercedes, pe fiecare din cele 8 conturi ale mele se gasesc cel putin cate 2 milioane, am case de vacante in Bali, Florida si Elvetia, insa niciodata, nici pentru cea mai frumoasa femeie din lume - NU MI-AS TAIA 6 cm.